اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

آرامش شکننده در محورهای جنگی پایتخت لیبی

منابع لیبیایی از وجود آرامش شکننده در محورهای جنگی طرابلس پایتخت لیبی و شهر مرزق در جنوب این کشور خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از درگیری‌های مسلحانه در دو شهر طرابلس و مرزق در جنوب لیبی، آرامش شکننده در این دو شهر و حومه آن حاکم است و حال آنکه برخی شواهد و قرائن حاکی از آمادگی نیروهای حفتر برای ازسرگیری درگیری‌ها در جنوب پایتخت است.

«محمد قنونو» سخنگوی نیروهای دولت وفاق ملی می‌گوید که شب گذشته این نیروها با نیروهای حفتر در نزدیکی فرودگاه و مشخصا منطقه الخلاطات درگیر شدند و نیروهای حفتر سعی داشتند خط دفاعی را بشکنند اما این درگیری‌ها به پایان رسیده و اکنون آرامش حاکم شده است.

 

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، مرکز اطلاع‌رسانی جنگی وابسته به نیروهای حفتر اعلام کرد که ده‌ها خودروی جنگی و نیرو به مناطق جنوب طرابلس وارد شده و برای آغاز مرحله دوم جنگ آماده می‌شوند.

گزارش‌ها حاکی از نیت حفتر برای ازسرگیری نبردها در جنوب طرابلس پس از شکست سنگین در شهر استراتژیک غریان است.

بر اساس این گزارش، یک گردان از نیروهای بنغازی، درنه و جنوب لیبی به نیروهای حفتر در جنوب طرابلس ملحق شده‌اند.

 

از سوی دیگر شاهدان عینی در شهر مرزق واقع در جنوب لیبی از بازگشت آرامش به این شهر خبر داد و گفتند که صبح امروز شنبه پس از درگیری‌های خشونت‌بار بین نیروهای حفتر و نیروهای حفاظت از جنوب، آرامش به این شهر بازگشت.

سازمان بهداشت جهانی روز جمعه(دیروز) اعلام کرد که شمار کشته‌های حمله به پناهگاه مهاجران در تاجوراء واقع در ۱۵ کیلومتری شرق طرابلس به ۵۳ نفر رسید و به این ترتیب از آغاز درگیری‌ها در حومه طرابلس تا کنون نزدیک به یک هزار نفر کشته شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار